Kad sam neki dan svojim članovima objavila da će se naša rasprava održati u terminu od 16.30 sati, pitali su me:  “Kakva ti je to Noć knjige? To je matineja!”  Matineja ili ne, opet smo face – otvorili smo Noć knjige,  a i najmnogobrojniji smo. Toliko nas se skupi samo kad im nakon rasprave obećam da idemo na večeru.

I tako je nas 14 (od ukupno 18) članova krenulo raspravljati o knjizi “Djevojka od milijun dolara: priče iz kuta” autora F. X. Toolea. Za to su nam trebali kompjuteri, mobiteli tj. “pametni” telefoni i “tehnička” podrška u liku drage Tanje iz Programa. Ovom prilikom joj se zahvaljujemo, kao i Hrvatskom knjižničarskom društvu, koje je omogućilo da ovo uspije.

nedop

Da smo se dobro zabavili vidi se na fotki odnosno stručno rečeno print screenu. Za drugu sličicu, naziva “Noć knjige s Nedopričljivima”, zaslužna je kći naše Maje kojoj se od srca zahvaljujemo i šaljemo joj virtulne puse. Toliko od nas, za sada. Kako je Franko postao “Franko od tisuću kuna” i kakve veze ima naša Djevojka sa Likom i Dalmatinskom Zagorom, saznat ćete u našem osvrtu o samoj raspravi, koji uskoro slijedi.