Povodom nedavnog upriličenja besplatnog elektroničkog izdanja zbirke pjesama „Ima boljih stvari od suhe odjeće - mali inventar suvremenog ženskog stiha“ skupine pjesnikinja iz Rijeke, koju je u tiskanom obliku za Ediciju Katapult 2007. godine objavio riječki izdavač ZIGO, okuplja se dio pjesnikinja i otkriva, između ostalog, što danas rade, kako je napredovalo njihovo pjesničko sazrijevanje od vremena tiskanog izdanja, i što je „sad“ u njihovim umjetničkim svjetovima drugačije nego „nekad“.

S pjesnikinjama Petrom Čargonja, Iris Ćiković, Lanom Predojević, Jelenom Tondini (a.k.a. J-Zlo), Željkom Horvat Čeč razgovarat će Enver Krivac, inače urednik predmetne zbirke pjesama, koji je to činio i „davne“ 2007. godine kad je zbirka prvi puta predstavljena riječkoj publici. 

E-izdanje zbirke „Ima boljih stvari od suhe odjeće“ besplatno je dostupna na Katapultovoj web stranici eEdicije i na Katapultovom profilu na ISSUU platformi za digitalno objavljivanje.

Književna večer „Nekad i sad“ organizira se u sklopu programa „Edicija Katapult“ kroz koji je od 2006. godine tiskan 21 prvijenac mladih i neafirmiranih spisateljica i pisaca, a provodi se uz financijsku podršku Zaklade „Kultura nova“ i Odjela za kulturu Grada Rijeke.