Rebecca i Paul uskoro će slaviti 20 godina braka, oboje imaju traumatično djetinjstvo iza sebe, u braku bez djece svatko ima poneku tajnu koju (ne)uspješno skriva.

Tu je još i novac nestao sa zajedničkog računa, zatim dvije nestale žene, obje povezane s Rebeccom i Paulom, dva simpatična detektiva kao i pitanje tko je živ, a tko mrtav. Početak romana nije obećavajući, ali to je varka, što dalje to luđe, ali vrlo logično i bez pretjerivanja zbog ludih preokreta u radnji.

Triler kao komedija zabune koja samo za jednu osobu ima sretan kraj.
I to je to, zabavite se.

E.G. Scott zajednički je pseudonim njujorških pisaca Elizabeth Keenan i Grega Wandsa. Prijatelji su više od dva desetljeća, glumili su, producirali i pisali – zajedno i odvojeno.

Njihov prvi roman Skrivena žena, proizašao iz zajedničke ljubavi prema trilerima i noiru i dugogodišnje želje da surađuju na pisanju romana, bio je međunarodni bestseler 2019. godine.

Elizabeth je osamnaest godina radila za izdavačke kuće Simon i Schuster, Penguin Random House i Macmillan, vodila je radionice pisanja za NY Writers Coalition i pisala priče koje su objavljene u brojnim zbirkama.

Greg je pisao kratke priče, filmske scenarije i volontirao. Žive na Manhattanu.