Pričaonica za djecu 2-3 godine i njihove roditelje.

U našem gradu postoji fakultet na kojem rastu buduće odgojiteljice. Taj fakultet zove se Učiteljski, a taj studij Sveučilišni preddiplomski studij ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Na tom fakultetu uči se i o djeci rane dobi, o njihovim razvojnim karakteristikama i o razvoju njihovih čitateljskih navika…

Upravo s Učiteljskog fakulteta “posudili smo” studentice predškolskog odgoja, volonterke koje pod vodstvom svoje profesorice Vesne Katić, umirovljene odgojiteljice-savjetnice Grozdane Jurišić i uz stalnu pratnju knjižničarki pripremaju, organiziraju i provode radionice pričanja priča za najmlađe - dvogodišnjake i trogodišnjake te njihove roditelje koji svi skupa sudjeluju u jednosatnim druženjima s pričama izabranim baš za njih.

Zbog velikog interesa, sudjelovanje u maloj pričaonici moguće je jedino uz prethodnu prijavu djece-članova, a organizirani su ciklusi pričaonica kako bi sva djeca dobila priliku sudjelovati u pričaonici. Upis djeteta na prijavnu listu moguć je u knjižnici, u Ogranku Trsat.

Zbog kvalitetnije izvedbe, kako bi djeca i roditelji koji sudjeluju dobili što više od sadržaja koji je za njih osmišljen, broj djece po pričaonici ograničen je - no, ne bojte se, svi ćete doći na red! Organiziraju se tri ciklusa pričaonica godišnje, svaki put po 6 pričaonica.

Mjesto i vrijeme održavanja:

Ogranak Trsat

Utorkom u 18 sati

Napomena: sudjelovanje samo uz prethodnu prijavu!