Zatvori

Za djecu i roditelje

Kažu da se po našim programima za djecu (i roditelje) dan poznaje, a Knjižnica prepoznaje. Možda je to zato što istinski uživamo u svemu što radimo i što se pritom dobro i zabavljamo.

Na putu odrastanja i odgoja zasigurno vam može pomoći i bogati sadržaj za djecu i o djeci koji pripremamo u našem Magazinu i izdvajamo u posebnom kutku. 

Iz godine u godinu rastemo, iz jednog programa u drugi, širimo se i izvan granica naših zidova jer smatramo da je priča kao voda, uvijek nađe put (do onog tko je treba čuti). U nekim programima su nam roditelji baš jako važni (kada rastemo!), a u nekima baš moramo biti sami (ako smo tinejdžeri!:). Najradije okupljamo članove u redovnim tjednim ili mjesečnim terminima. Tako se najbolje razvija navika, dobra navika čitanja, dolaženja u knjižnicu i druženja s prijateljima.

Bilo da su to čitateljski klubovi, edukacijske ili kreativne radionice, slobodno vrijeme provedeno u Knjižnici uvijek je pronađeno, nikad izgubljeno vrijeme.

Tko čita ne skita

Predavanja za roditelje petaša.  / Više

Šuma Striborova

Šetnja poučnom planinarskom stazom na Kantridi.  / Više

Tragači

Online čitateljski klub / Više

Pripovjedač/ica priča za laku noć

Čitanje priča djeci na liječenju.  / Više

Knjiški frikovi

Istina, srećom sam našla vas i više nisam sama. Ja sam otkad čitam bolji pisac, proširio mi se rječnik, djelujem starije nego što jesam, zrelija sam. Od kada čitam zaljubila sam se u književnost i... / Više

Pssst...pišemo!

Na pauzi.  / Više

Mali kućni majstori

Na pauzi.  / Više

Az Buki Vidi

Na pauzi.  / Više