Posljednje predavanje prije ljetne pauze u Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel/Palača Modello) bit će "Prezentacija Europske poduzetničke mreže", a održat će ga u utorak 13. 6. u 13 sati Andrea Oštrić, koordinatorica za EU projekte Znanstveno tehnologijskog parka  Sveučilišta u Rijeci STEP RI d.o.o..

Europska poduzetnička mreža vam omogućava da na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potražite partnere za plasman svojih proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Osim kupaca možete potražiti i partnere za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te ulagače i partnere ze europske projekte. Europska poduzetnička mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija te pruža odlične poslovne kontakte i usluge povezivanja u više od 60 zemalja svijeta.

STEP RI kao partner u EEN-a vam može pomoći u vašim nastojanjima da internacionalizirate svoje poslovanje. Prezentacija je namijenjena vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom.

Besplatne usluge EEN-a: 

  •     Informiranje i savjetovanje o zakonima i standardima EU, o zaštiti intelektualnog vlasništva i o izvorima financiranja
  •     Edukacije i održavanje gospodarskih susreta
  •     Internacionalizacija poslovanja
  •     Usluge transfera tehnologije
  •     Izrada profila za bazu KOMERCIJALNE ili TEHNOLOŠKE suradnje

Ulaz na predavanje je slobodan za sve građane.