Zatvori

Informacijske usluge

U knjižnicu po informaciju!

Domaće zadaće, referati, seminari, završni radovi svih vrsta... Kako doći do potrebne literature, koga pitati za savjet? A možda vas jednostavno zanima kako obrezati voćku ili naći literaturu o alpinizmu? Knjižničari će vam pomoći naći potrebnu literaturu! Obratite nam se ako trebate pomoć u vezi s pronalaženjem stručnih, službenih i poslovnih informacija, literature za pripremu školske lektire, izvorima za pripremu referata i seminarskih radova, tematskim bibliografskim popisima za izradu maturalnih, dodiplomskih i poslijediplomskih radova, pretraživanjem mrežnih izvora.

Informacijske upite osnovnoškolske i srednjoškolske razine možete riješiti u svim našim ograncima, a za složenija pretraživanja preporučujemo da posjetite Središnji odjel - Palača Modello, gdje je smještena stručna knjiga, publicistika i periodika. 

Ne zaboravite konzultirati uslugu Pitajte knjižničare – knjižničari iz cijele Hrvatske odgovaraju na vaša postavljena pitanja, a dostupna su vam i već odgovorena pitanja – svakako vrlo korisno!