U utorak 23. siječnja u 18 i 30 u Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel/Palača Modello) bit će održano predavanje i mala radionica pod naslovom "Uvod u Facebook: Kako iskoristiti Facebook i povećati prodaju?" Petre Stanković.

Ljudi su svakodnevno okruženi mnoštvom informacija putem različitih kanala prodaje. Jesu li sve te informacije namijenjene upravo njima? Jesu li sve te informacije relevantne i u pravo vrijeme plasirane? Putem Facebooka, društvene mreže koja je u Hrvatskoj najlakše prihvaćena, možemo doći do potencijalnih kupaca/korisnika koja zanima naš proizvod/usluga. No, isto tako možemo zadržati već postojeće kupce/korisnike naših proizvoda/usluga te od njih stvoriti lojalne potrošače. Predavanje i mini radionica je namijenjena poduzetnicima početnicima te svima koji žele proširiti znanje iz digitalnog marketinga. Na predavanju ćete saznati kako komunicirati s kupcima, kako napisati oglas te kako ćete targetirati vaše nove potencijalne kupce. Ovo će vas predavanje kroz jednostavne korake podučiti kako povećati prodaju već danas!

Petra Stanković, direktorica INSPIRIC STUDIO d.o.o., marketinške agencije za digitalni marketing. Dolazi iz Zagreba te dugi niz godina radi u internet marketingu. Radila je kao account manager u jednoj zagrebačkoj agenciji te se prije 3 godine odlučila pokrenuti vlastitu agenciju za digitalni marketing. Iza sebe ima niz uspješnih projekata i zadovoljnih klijenta iz raznih industrija iz cijele Hrvatske i regije. Članica je raznih udruga te je majka jednoipogodišnjeg dječačića.