Naša zbirka glazbenih cd-a i filmskih dvd-a dočekala je osvježenje - od ponedjeljka 2.3. kreće novi cjenik po kojem je zakasnina na cd i dvd izjednačena sa zakasninom na knjige i iznosi 0,50 kn. Osim toga, rok posudbe cd-a je produžen na 30 dana! 

U ovom kontekstu vrijedi istaknuti da je knjižnica na Turniću prepoznatljiva po svojoj raznovrsnoj glazbenoj zbirci namijenjenoj svim ljubiteljima glazbe.

Ne bi li zbirka zadržala popularnost pripremat ćemo za vas i kratke preporuke, a svaki mjesec bit će posvećen jednoj temi koja donosi dodatne prednosti. Tako npr. u ožujku naglasak stavljamo na riječku glazbenu scenu. To nosi i svoje prednosti - tijekom ovog mjeseca moći ćete tako posuditi čak 4 CD-a riječkih izvođača iz razdoblja novog vala, ili uz bilo koja dva posuđena CD-a  dobiti još dva tematska. Usto, posudbu CD-a  izjednačili smo s posudbom knjiga pa njih sada možete imati toliko dugo koliko i omiljeno štivo. Neka vam posluže u tih 30 dana u stvaranju atmosfere dok čitate, vozite se na posao ili pak uživate u romantici...

Čekamo vas u Ogranku Turnić, knjižnici za sve ljubitelje dobrih vibracija!