Zatvori

Čitaj, gledaj, slušaj...

Čitaonica

Ono što vam Narodna čitaonica može pružiti u velikim količinama jest čitaonički prostor gdje ćete "u miru i tišini uma svoga" pročitati novine ili časopis po vlastitom izboru, odlutati mislima u područje koje vas silno zanima, a da ne zaboravimo, samim time i naučiti uvijek nešto novo.

Tablet računala

Ono o čemu svi pričaju, a mnogi još uvijek nemaju možete osjetiti i isprobati u Narodnoj čitaonici. iPad, tableti pogonjeni Androidom ili pak klasični Kindle čekaju na vas prepuni zanimljivih aplikacija. Redovito organiziramo i edukacije kroz koje iz prve ruke možete saznati koje su sve mogućnosti nove tehnologije. 

Izložbeni prostor

Ulazni dio Narodne čitaonice ostakljen je prostor za koji uvijek postoji interes različitih udruga ili institucija ne bi li u njemu mogli predstaviti svoj rad – osobito onaj tematski vezan uz knjižnice, knjižničarstvo, knjigu, književnost i ilustraciju (kontakt: Služba za koordinaciju programa i usluga i odnose s javnošću, e-mail: programi@gkri.hr).

Pozivamo vas da pratite izmjene postava u našoj Čitaonici – dok šećete Korzom, bacite oko što je novo!

Free Wireless Internet Rijeka

Zrak je besplatan, poznato je geslo, a da je doista tako možete se uvjeriti i u Narodnoj čitaonici gdje je dostupan besplatan gradski wireless. Dovoljno je donijeti svoje prijenosno ili tablet računalo te uroniti u bespuća interneta. Čitaonica je odlično mjesto za rad izvan četiri kućna zida u dobrom društvu.