U utorak, 15. 12., kroz 24 sata od 0:01 do 23:59, svi zainteresirani se mogu upisati u Gradsku knjižnicu Rijeka za simboličnih 25 kuna i to isključivo online/internet putem. 

Potrebno je napraviti nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Elektronički ispuniti upisnicu:

Preuzmite odgovarajuću upisnicu ovdje: 

 

Na upisnici nije potreban potpis. Kako bismo Vas mogli kontaktirati i poslati Vam članski broj i PIN potreban za pristup aplikaciji ZaKi Book, potrebno je dati privolu da Vas kontaktiramo putem e-maila ili telefona.

        2. Ispunjenu upisnicu poslati na e-mail upisi@gkri.hr.

Po zaprimljenoj upisnici u najskorijem mogućem roku poslat ćemo vam dodatne informacije i podatke potrebne za izvršenje plaćanja. Potvrdu Vaše uplate po povlaštenoj članarini pošaljite nam do kraja tjedna. Čim Vas upišemo po primitku potvrde uplate, dobit ćete potvrdu o članstvu na vašu e-mail adresu.

Online učlanjenje ili produljenje članstva moguće je za sve nove i postojeće članove Gradske knjižnice Rijeka, kojima je članstvo isteklo ili upravo istječe.

Interes za akcijom i upisom je ogroman, pa ne dobijete li odmah odgovor molimo za razumijevanje. Sve danas primljene zahtjeve i upisnice obrađujemo i do kraja tjedna prema uvjetima akcije. :) 

Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža život s Gradskom knjižnicom Rijeka, jer članarina je i inače povoljna te iznosi 50 kuna. Ovime se i zahvaljujemo za strpljenje iskazano kroz vjernost korištenja kroz nezgodno vrijeme u kojem smo bili i potpuno ili ograničeno zatvarani te ujedno  želimo pružiti i doprinos što ugodnijem prolasku kroz zimu kroz koju treba ploviti posebno oprezno. Knjiga će ovaj put stvarno biti dobar prijatelj u stvaranju odmaka i odmora. 

Ne bi li naše druženje bilo što sigurnije, skrećemo pažnju i na novu uslugu Knjige u škartocu kojom se može unaprijed naručiti knjige te ih bez puno zadržavanja samo preuzeti u ograncima Gradske knjižnice Rijeka. Na policama Gradske knjižnice Rijeka nalazi se 300 000 knjiga, redovito stižu novi naslovi, hitovi svih žanrova, a članstvom dobivate pristup i e-knjižnici ZaKi Book koja vam putem mobilne aplikacije otvara vrata prema 842 e-knjige na hrvatskom jeziku. 

A nadamo se da će i pandemija uskoro tamo gdje i pripada - na stranice kakvog napetog znanstveno-fantastičnog romana.