Kao što znate u Gradskoj knjižnici Rijeka odjednom možete imati posuđene četiri knjige, ali tijekom ljetnih mjeseci i to se mijenja - jedna knjiga je bonus te do prve hladovine odlazite s pet knjiga što će vrijediti od 13. lipnja do kraja ljeta.  

Kako je zbog revizije i pripreme fonda za preseljenje mjesec dana bio zatvoren Središnji odjel Filodrammatica te se otvara u ponedjeljak 13. lipnja ova ponuda je još važnija! 

Skrećemo pažnju i na nekoliko važnih informacija za život s Gradskom knjižnicom Rijeka ovog ljeta: 

- svi odjeli i ogranci radit će prema ljetnom radnom vremenu od 27. 6., detalji su na linku ovdje.

- Dječja kuća je otvorena cijeli dan s time da je Dječji odjel Stribor otvoren u skladu s ostatkom lokacija Gradske knjižnice Rijeka i radi jednosmjenski od 27. lipnja. Aktivnosti provjerite ovdje.  

- ovo nam je prvo ljeto nakon dvije godine bez maski i ograničenja!

- usprkos porastu svih cijena što i nas pogađa na raznim frontama godišnja članarina ostaje 50 kuna što je najpovoljniji put dolaska do knjiga

- kroz ljetne dane čeka nas i druga sezona popularnog programa Knjiga na nezgodnim mjestima, detalje najava i programe ćete pratiti ovdje

- raspoloženje uvijek podigne pogled na rad u budućem art-kvartu Benčić, provjerite fotogaleriju posljednjih izvedbi na fasadi ovdje.

Vidimo se u Gradskoj knjižnici Rijeka!